Våre kvalifiserte medarbeidere tilbyr lokal, nasjonal og internasjonal flytting, kontorflytting, lagertjenester og eksportpakking.

Lokal og nasjonal flytting

Enten du skal flytte noen hundre meter eller fra en del av landet til en annen – kontakt Håkull Flyttetjenester.  Som et av Norges ledende firma innen flyttetjenester og flytteservice håndterer vi de aller fleste typer gods, både møbler og alt annet som måtte inngå i ditt flyttelass.

Vi har fast personell med lang erfaring og egne biler i forskjellige størrelser som går i trafikk på lokalflyttinger. Skal du langt avgårde, nyter du godt av vårt omfattende nettverk som i praksis gjør at vi er lokalkjent i hele Norge. Som et flyttebyrå som alltid er konkurransedyktige på pris ber vi deg om muligheten å gi tilbud på nettopp ditt oppdrag – det kan lønne seg for deg!

Ta kontakt for uforpliktende tilbud

Internasjonal flytting

Håkull er et flyttebyrå med lang erfaring innen internasjonal flytting. Våre flyttebiler trafikkerer hele Europa, og det vil vanligvis være det samme mannskapet som laster og leverer flyttelasset direkte fra dør til dør. Vi tilbyr selvsagt transportforsikring ved internasjonal flytting samt ordner med tollbehandling. Internasjonal flytting er både trygt og enkelt når du velger Håkull som ditt flyttebyrå.

Håkull AS håndterer også oversjøisk flytting, for eksempel til Storbritannia og USA. Gjennom våre medlemskap i OMNI og FIDI er vi tilknyttet de beste nettverk innen flytting i hele verden.

Dersom vi ikke har flytting som returfrakt kan vi laste annet gods i eget system. Dette gir oss et konkurransefortrinn slik at vi alltid kan tilby gode løsninger og priser på flyttinger i Europa. Ta kontakt for nærmere opplysninger og prisoverslag.

Ta kontakt for uforpliktende tilbud

Kontorflytting

Håkull har stor ekspertise innen  kontorflytting. Flytting av kontormøbler og utstyr skal skje på en trygg og oversiktelig måte, slik at du kan komme raskt i gang på din nye arbeidsstasjon. Våre flytteoperatører har bred erfaring innen flytting av kontor av de fleste størrelser, og transporterer både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Vi har stor kapasitet og høy kvalitet på denne flyttetjenesten.

Ta kontakt for uforpliktende tilbud

Lagring

Håkull tilbyr flere typer lager og lagertjenester i forbindelse med flytting. Vi disponerer mer enn 7000 m² innendørs lagerareal og lagerhotell. All lagring skjer selvsagt i forsikringsgodkjente lokaler av høy kvalitet, og vi har blant annet 1150 nummererte lagerkasser for sikker lagring.

I januar 2010 åpnet vi vårt nye flyttelager/lagerhotell ved Sandnes og Stavanger. Dette lageret alene utgjør 6.000 m² og har en innvendig takhøyde på 12 meter. Lageret er spesialtilpasset lagring av innbo og oppbevaring av flyttegods.

Kontakt Håkull for informasjon og priser om sikker lagring og lagerleie.

Ta kontakt for uforpliktende tilbud